دانشگاه کاشان در رتبه بندی یو اس نیوز ۲۰۲۰ در بین برترین دانشگاه های جهان قرار گرفت

دانشگاه کاشان در  رتبه بندی یو اس نیوز  ۲۰۲۰  در بین برترین دانشگاه های جهان قرار گرفت

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان از کسب رتبه پنجم این دانشگاه در بین دانشگاه‌های جامع در نظام رتبه بندی "یو اس نیوز 2020 خبر داد.

دکتر مجید منعم زاده افزود:  دانشگاه کاشان در این نظام رتبه بندی با امتیاز 28 ، بعد از دانشگاه‌های تهران، تبریز، شیراز و فردوسی مشهد در جایگاه پنجم دانشگاه‌های جامع و رتبه ۱۶ در بین مجموع دانشگاه‌های برتر ایران قرار گرفته است.

وی خاطر نشان کرد: دانشگاه کاشان با 10 پله صعود از رتبه 1182 یو اس نیوز 2019 به رتبه  یک هزار و 1172  جهانی  2020صعود کرده است.

وی نظر سنجی جهانی پژوهش، نظر سنجی منطقه ای پژوهش، تولیدات علمی، کتاب، کنفرانس، تاثیر نرمال شده استناد، استنادات، تعداد انتشارات جز 10 درصد برتر، درصد انتشارات جز 10 درصد برتر، تعداد مقالات مشترک بین المللی، درصد مقالات مشترک بین المللی، تعداد مقالات داغی که در 1 درصد برتر انتشارات حوزه موضوعی خود قرار دارند، درصد مقالات داغی که در 1 درصد برتر انتشارات حوزه موضوعی خود قرار دارند را از شاخص های این نظام رتبه بندی ذکر کرد.

بر پایه ویرایش 2020 رتبه بندی بهترین دانشگاه های جهان"یو اس نیوز" 31مؤسسه ایرانی در میان مؤسسه های برتر جهان جای گرفته اند.

گزارش این نظام رتبه بندی

انعکاس خبر در:

خبرگزاری صدا و سیما

کلید واژه ها: یو اس نیوز usnews 2020 دانشگاه کاشان رتبه بندی نظام های رتبه بندی نظام رتبه بندی بین المللی