اعزام بزرگترین کاروان دانشجویی پیاده روی اربعین حسینی استان اصفهان از دانشگاه کاشان

۱۵ مهر ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۰ کد : ۱۰۳۴۷ اخبار دانشگاه دانشگاه کاشان در رسانه ها

مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان دانشگاه کاشان از اعزام بزرگترین کاروان دانشجویی 250 نفره پیاده روی اربعین حسینی، از دانشگاه کاشان به کربلا خبر داد.

حجت الاسلام ابن علی با بیان اینکه این کاروان از بزرگترین کاروان دانشجویی دانشگاه های استان اصفهان است، گفت: این عاشقان با 5 دستگاه اتوبوس (دو دستگاه اتوبوس خانم و سه اتوبوس آقا) از مرزمهران با پای پیاده به زیارت کوی دوست می روند.

وی با اشاره به اینکه کاروان دانشجویان خانم این دانشگاه در تاریخ دوازدهم مهرماه جاری اعزام شدند، اظهار داشت: دانشجویان آقای این دانشگاه هم در تاریخ نوزدهم مهرماه طی مراسم وداع با شهدای گمنام  عازم می شوند.

وی خاطر نشان کرد: این جوانان دانشجو به مناسبت فرا رسیدن اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) با پای پیاده به سمت کربلای معلی حرکت کرده و مسیر شهر نجف تا کربلا را پیاده طی خواهند کرد.

لینک انعکاس خبر:

خبرگزاری صدا وسیما