بازدید علمی دانشجویان دانشکده فیزیک دانشگاه کاشان از مجتمع غنی سازی شهید احمدی روشن

۱۳ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۰ کد : ۹۹۷۰ اخبار دانشگاه

دانشجویان دانشکده ی فیزیک دانشگاه کاشان به همراه دکتر احسان صادقی (عضو هیات علمی گروه هسته ای دانشکده ی فیزیک) و دبیر محترم انجمن علمی فیزیک آقای مصطفی مانی، سه شنبه هفتم خرداد ماه از مجتمع غنی سازی شهید احمدی روشن (نیروگاه هسته ای نطنز) بازدید کردند.
مجتمع غنی سازی شهید مصطفی احمدی روشن شامل 4 بخش خوراک دهی، غنی سازی اورانیوم، جمع آوری، همگن سازی و نمونه گیری می شود.
بازدید از سانتریفیوژهای نسل اول موجود و بررسی فرآیند چرخه از برنامه های این سفر علمی دانشجویان دانشکده فیزیک دانشگاه کاشان بود.

کلید واژه ها: مجتمع غنی سازی شهید احمدی روشن سایت نیروگاه هسته ای نطنز بازدید از نیروگاه هسته ای نطنز دانشگاه کاشان دانشکده فیزیک دانشگاه کاشان