مراسم افطاری و جشن روز صنایع دستی دانشجویان دانشگاه کاشان

۰۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۵ کد : ۹۹۲۶ اخبار دانشگاه

در راستای تعامل میان اساتید و دانشجویان گروه صنایع دستی، در روز دوشنبه 30 اردیبهشت، همزمان با میلاد مبارک حضرت امام حسن مجتبی (ع) مراسم افطاری و جشن روز صنایع دستی در خانه عطارها برگزار شد.

در این برنامه از سه تن از فارغ التحصیلان کارآفرین رشته صنایع دستی تقدیر به عمل آمد و کلیپ های مصاحبه با آنها که در کارگاه هایشان فیلمبرداری شده بود به نمایش درآمد. بخش پایانی برنامه به جشن فارغ التحصیلی دانشجویان سال آخر صنایع دستی که با خانواده هایشان در برنامه حضور داشتند اختصاص داشت.

رشته کارشناسی صنایع دستی که در سال 1374 آغاز به کار نمود، تاکنون افزون بر 360 فارغ التحصیل داشته و اکنون با 140 دانشجو در سه گرایش چوب، سفال و قلمزنی به فعالیت می پردازد.

کلید واژه ها: روز صنایع دستی دانشگاه کاشان دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان دانشجویان صنایع دستی