دومین شماره مجله حدیث‌پژوهی دانشگاه کاشان منتشر شد

۲۹ فروردین ۱۳۸۹ | ۱۶:۴۳ کد : ۹۹۲ نشریات

دومین شماره دوفصلنامه علمی پژوهشی حدیث‌پژوهی دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان منتشر شد.

مدیر مسئول این مجله گفت: بررسی احادیث تقیه از دیدگاه مجلسی اول، بررسی دلالی روایات تحریف‌نما در کتاب کافی، حدیث‌پژوهی علامه موسوی سبزواری، بررسی تطبیقی روایات فریقین در تشریع عمره تمتع، کاستی‌های گزارش دایرة المعارف بزرگ اسلامی از محدث فضل بن شاذان، تحلیلی از جایگاه قرآن شناسی اهل بیت در روایات کلینی و محمد بن احمد شیبانی محدثی از مکتب‌ ری در نسل مشایخ شیخ صدوق مقاله‌های ارائه شده در این مجله است.

دکتر محسن قاسم‌پور افزود: بر اساس مجوز شماره 10690/3 مورخ 28/12/1387 از سوی کمیسیون بررسی نشریات علمی (وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) به مجلة حدیث‌پژوهی رتبه علمی ـ پژوهشی اعطاء شده است.

وی اظهار داشت: مجله حدیث‌پژوهی بر اساس تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه‌های اراک، اصفهان، تربیت مدرس، الزهراء، قم، مازندران و یزد انتشار می‌یابد.