برگزاری مسابقات والیبال و فوتسال اساتید وکارمندان (جام همدلی و دوستی) سال ۹۸-۹۷ در دانشگاه کاشان

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۰ کد : ۹۸۹۲ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از برگزاری مسابقات والیبال و فوتسال اساتید وکارکنان دانشگاه کاشان در سال 98-97 خبر داد.
 سعید حلاج باشی اظهار داشت: این مسابقات با عنوان جام همدلی و دوستی همزمان با چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی و چهل و پنجمین سال تأسیس دانشگاه آغاز شد و همزمان با هفته ی معلم و روز کار و کارگر به پایان رسید.
وی افزود: مسابقات والیبال اساتید با حضور 4 تیم وبرای اولین بار در دانشگاه انجام شد. در این مسابقات وپس از انجام بازی های مقدماتی ونهایی نتایج زیر حاصل شد.
 مقام اول: تیم اساتید الف متشکل ازآقایان دکتر سید احمد مدنی، دکتر شیرازی، دکتر فتح تبار، دکتر منعم زاده، دکتر خوش نویسان، دکتر شمس، آقای طرفدار و جواد راد  به سرپرستی آقای دکتر همدانیان

مقام دوم: تیم سلاطین قدرت متشکل از آقایان دکتر سید جواد حسین زاده، دکتر عباسی مقدم، دکتر بهرامیان، دکتر حسن دقیق، دکتر ساکی، دکتر بشیری دکتر اکبری و آقای جواد دقیق  به سرپرستی دکتر دقیق
از نکات قابل تامل این مسابقات حضور بیش از 25 استاد در غالب نفرات تیم ها بود.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان همچنین از برگزاری مسابقات فوتسال کارمندان خبر داد و افزود: در بخش کارمندان مسابقات  فوتسال با حضور 6 تیم برگزار شدکه با انجام رقابت ها این نتایج حاصل شد.
مقام اول: تیم ستاره های خدمات متشکل از آقایان حسین صادقی، مجید زیارتی، عباس صانعی نژاد، حسین ایجادی، امیر کریمیان، مهدی علی ماندی، علی طهماسبی، داوود ساکنی به سرپرستی حمیدرضا خیرخواهی
مقام دوم: تیم زیبا گستر میرداماد با حضور آقایان قاسم گلی، حمید غفاری، محمد سلمانیان، محمد پاکدل، موسی دادایی، محمدرضا نیکویی، محسن زیارتی، علیرضا شریفی و محسن زیارتی به سرپرستی مصطفی زیارتی
مقام سوم:  تیم تکنسین ها متشکل از آقایان حامد طاهری، حمزه ملکیان، رضا ایوبی، محمد حمیدی فر، مجید برادران، حسین تمدنی، روح ا... حیدری و ابوالقاسم مکاری  به سرپرستی آقای کامران منش

حلاج باشی افزود:  مسابقات والیبال کارمندان نیز با حضور 4 تیم برگزار شد که تیم امید متشکل از آقایان محمد ایمانی، مرتضی اقبالی، رمضان مولایی، علیرضا صفوی، سید حسین قاسم زاده، حسن سربند، قدرت اله بدیعی و احمد نامور به مقام قهرمانی دست یافت و تیم نشاط با حضور آقایان احسان صادقی، حسن آبیاتی، محمد ناظمی، محمود مازوچی، حسین حسنی، محمدرضا هاشم زاده، روح اله حیدری به مقام نائب قهرمانی دست یافت.
درپایان این مسابقات به تیم های اول  و دوم در رشته والیبال (اساتید وکارمندان ) و همچنین در رشته فوتسال کارکنان به تیم های اول تا سوم جوایزی اهدا شد.

کلید واژه ها: تربیت بدنی دانشگاه کاشان مسابقات ورزشی مسابقات دهه فجر