چهارمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت در دانشگاه کاشان برگزار شد

۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۶:۰۰ کد : ۹۸۲۵ اخبار دانشگاه

چهارمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت دانشگاه کاشان با حضور معاون فرمانداری ویژه کاشان، رئیس، اعضای هیات رئیسه این دانشگاه آغاز بکار کرد.
دبیر مجمع انجمن های علمی دانشجویان دانشگاه کاشان گفت: در این جشنواره 22 انجمن علمی و فرهنگی فعال دانشگاه، آخرین دستاوردها و فناوری ها و ایده های خود را به نمایش گذاشته اند..
محمد حسینی هدف از برگزاری این جشنواره را ایجاد شور و نشاط بیشتر و تحرک توام با جهت دهی فعالیت های انجمن­های علمی دانشجویی و ایجاد زمینه به منظور هم افزایی انجمن های علمی دانشجویی از طریق انتقال تجارب موفق، شناسایی انجمن های علمی دانشجویی موفق و تقدیر از فعالان این انجمن ها عنوان کرد و افزود: این جشنواره همه ساله با حرکت خودجوش دانشجویان در انجمن ها برگزار می شود.
وی با اشاره به انگیزه بیشتر دانشجویان در جشنواره امسال اظهار امیدواری کرد: تا با حمایت بیشتر مسئولان دانشگاه، دانشجویان بتوانند این جشنواره را هرساله با انگیزه بیشتر و ارائه ایده ها و خلاقیت های جدیدتر برگزار کنند.
 چهارمین جشنواره حرکت دانشگاه کاشان تا 10 اردیبهشت ماه جاری در محل دائمی نمایشگاه های دانشگاه کاشان ادامه دارد.

کلید واژه ها: جشنواره حرکت جشنواره دانشجویی دانشگاه کاشان