دانشگاه کاشان رتبه سوم سامانه ملی ثبت پایان نامه، رساله و پیشنهاده دانشگاه های منطقه ۶ را کسب کرد

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان گفت: بر اساس گزارش پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران در خصوص دانشگاههای برگزیده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال تحصیلی 1397- 1396 در سامانه ملی ایرانداک، دانشگاه کاشان با ثبت 634 پایان نامه، رساله و پیشنهاده، پس از دانشگاه های یزد و صنعتی اصفهان در جایگاه سوم دانشگاه های منطقه 6 قرار گرفت.

دکتر شیخ زاده افزود: برپایه قانون‌ پیشگیری ‌و‌مقابله‌ با‌ تقلب ‌در‌تهیه آثار‌علمی ‌مصوب‌ مجلس ‌شورای ‌اسلامی،‌ همه ‌دانشگاه ها، ‌پژوهشگاه ها،‌ و ‌مؤسسه های آموزش عالی، پژوهشی و فناوری  باید تمام متن  پیشنهاده ها (پروپوزال ها)، پایان نامه ها و رساله های دانشجویان تحصیلات تکمیلی خود را که بدون طبقه بندی هستند در سامانه های پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) ثبت، تایید و آن ها را همانندجویی کنند.

وی با اشاره به اینکه از زمان راه اندازی این سامانه حدود 339 مؤسسه با این پژوهشگاه همکاری داشته اند که بیش از 55 هزار پایان نامه و رساله و بیش از 31 هزار پروپوزال در آن ثبت شده است، اظهار داشت: پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) دانشگاه هایی که بیشترین ثبت را در این سامانه داشته اند رتبه بندی کرده که بر این اساس دانشگاه کاشان رتبه سوم را در بین دانشگاه های منطقه شش آمایش آموزش عالی کسب کرده است.

دکتر شیخ زاده اضافه کرد که بر اساس ابلاغیه شماره 335764/3 مورخ 97/12/27 معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، و با تصویب شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه مورخ 98/01/20، دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری موظفند پیشنهاده (پروپوزال)، پایان نامه و یا رساله خود را قبل از تصویب نهایی، در سامانه همانندجو به نشانی tic.irandoc.ac.ir همانندجویی کنند.

"پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران" (ایرانداک) بر پایه گاه‌شمار و همچنین نخستین سند در این زمینه، در یکم مهر ماه سال ۱۳۴۷ با نام فارسی "مرکز اسناد ایران" در برابر نام انگلیسی «Iranian Documentation Center» پایه‌گذاری شد و پیش از نام کنونی، با نام‌ "مرکز مدارک علمی ایران" در سال ۱۳۵۰، "مرکز اطلاعات و مدارک علمی ایران" در سال ۱۳۷۰، و "پژوهشگاه اطلاعات و مدارک علمی ایران" در سال ۱۳۸۴ نیز خوانده شد.

مأموریت بنیادین ایرانداک بر پایه اساس‌نامه و برنامه استراتژیک آن؛ پژوهش، مدیریت اطلاعات علم و فناوری، آموزش، همکاری‌های پژوهشی و اطلاع‌رسانی، و پشتیبانی از سیاست‌گذاری علم و فناوری است که در سازمانی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات، و فناوری و زیر نظر هیئت امنا انجام می‌شود.

کلید واژه ها: ایرانداک پژوهشگاه علوم و فناوری ایران دانشگاه کاشان پروپزال ثبت پایان نامه و پروپزال