انتشار شماره بیستم نشریه حدیث پژوهی

۲۶ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۵ کد : ۹۷۲۰ اخبار دانشگاه

بیستمین شماره مجله علمی - پژوهشی حدیث پژوهی به صورت الکترونیکی و چاپی مربوط به پاییزوزمستان 1397 دانشگاه کاشان منتشر شد.

مدیر مسئول این نشریه علمی گفت: در این شماره از نشریه 12 مقاله علمی از محققان و پژوهشگران به چاپ رسیده است.

دکتر محسن قاسم پور اظهار داشت: در این شماره از مجله مقالاتی کاوشی در پدیدآورنده کتاب الاختصاص، نقد آراء مستشرقان درباره صحیفه المدینه، نقش گونه شناسی روایات در حل تعارض، شواهد قرآنی حدیث رفع، بهره قصه بلوهر و یوذاسف از آبشخور فرهنگ اسلامی شیعی،  بررسی روایات خلق افعال انسان در جوامع حدیثی شیعه و نسبت سنجی آن با دیدگاه های متکلمان مسلمان، رویکرد حدیثی تقریب گرایانه مغنیه در الکاشف، سیر تطور و مبانی قاعده کلام الاقران در دانش مصطلح الحدیث، تحلیل شیوه ارتباط کتب حدیثی موجود شیعه با مکتوباتِ سه قرن اول هجری ، رویکرد زبان شناختی شیخ محمدتقی شوشتری در روند نقد حدیث، ردّ پای رجال واقفیه در وضع روایات مهدوی ، بررسی و مقایسه میزان تأثیرگذاری ابن بابویه و ابن ولید بر شیخ صدوق از جمله مقالات ارائه شده است.

وی با اشاره به اینکه  ین مجله به آدرس http://s-hadith.kashanu.ac.ir قابل دسترس همگان است اظهار داشت: این مجله پژوهندگان را جهت ارسال مقالات ارزشمند خود برای شماره های بعد فرامی خواند.

حدیث پژوهی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام WWW.ISC.gov.ir و در بانک اطلاعات نشریات کشور: WWW.magiran.com  و پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی WWW.SID.ir نمایه می‌شود.

قابل ذکر است  بر اساس نامه شماره 10690/3 مورخ 1387/12/28 از سوی کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نشریه حدیث پژوهی حائز رتبه علمی پژوهشی گردیده است.

کلید واژه ها: مجله مجله علمی پژوهشی دانشگاه کاشان حدیث پژوهی