برگزاری مسابقه های بسکتبال سه نفره دانشجویان دختر در دانشگاه کاشان

۲۰ اسفند ۱۳۹۷ | ۲۲:۳۹ کد : ۹۶۹۷ اخبار دانشگاه

نخستین دوره مسابقه های قهرمانی بسکتبال سه نفره دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسه های آموزش عالی کشور روز دوشنبه به میزبانی دانشگاه کاشان آغاز شد.
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان در حاشیه این آیین به خبرنگاران گفت: 70 ورزشکار از 12 دانشگاه و موسسه آموزش عالی تا 21 اسفند ماه در این دوره مسابقه ها با هم به رقابت می پردازند.
سعید حلاج باشی افزود: تیم های دانشگاه های الزهرا (س)، فردوسی مشهد، شهید بهشتی، علامه طباطبایی، شهرکرد، صنعتی شریف، علوم پایه زنجان، شیراز، کاشان، صنعتی امیرکبیر، خواجه نصیر و نوشیروانی بابل در این مسابقه ها حضور یافتند.
وی بیان کرد: همزمان با برگزاری مسابقه ها، کارگاه های آموزشی دانش افزایی ویژه مربیان، ورزشکاران و دانشجویان رشته تربیت بدنی با حضور یکی از داوران بین المللی بسکتبال برگزار می شود.
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: خانم ملک رئیس انجمن بسکتبال دختران وزارت علوم،تحقیقات و فناوری، به عنوان ناظر در این مسابقات حضور دارند.
نخستین دوره مسابقه های بسکتبال سه نفره دانشجویان دانشگاه ها و موسسه های آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  از 12 اسفند با میزبانی دانشگاه کاشان آغاز شده و تا 22 اسفندماه ادامه می یابد.

کلید واژه ها: بسکتبال دانشگاه کاشان