تاسیس اولین شرکت دانشگاهی حقوقی کشور در دانشگاه کاشان

۱۶ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۹ کد : ۹۶۸۰ اخبار دانشگاه
تاسیس اولین شرکت دانشگاهی حقوقی کشور در دانشگاه کاشان

رئیس دانشگاه کاشان از تاسیس نخستین شرکت دانشگاهی حقوقی کشور  در این دانشگاه خبر داد.

دکتر عباس زراعت هدف از تاسیس  این شرکت را ارائه خدمات حقوقی و مشاوره ای به مردم و ادارات دولتی ،عمومی و خصوصی عنوان کرد و افزود: این شرکت با عنوان (شرکت سهامی خاص دادگران ادیب دوراندیش) که در اداره ثبت شرکت ها به ثبت رسیده است در دانشگاه کاشان فعالیت خود را آغاز خواهد نمود.

وی خاطر نشان کرد: این شرکت که توسط اساتید و دانشجویان گروه حقوق دانشگاه کاشان اداره می شود ضمن ارائه خدمات کیفی و ارزان به ذینفعان ،محلی برای کارآموزی دانشجویان نیز می باشد.

رئیس دانشگاه کاشان با بیان اینکه بموجب مصوبه هیات امنای دانشگاه حدود ۲۵درصد سود شرکت به دانشگاه پرداخت می شود، اظهار امیدواری کرد: سایر اساتید و انجمن های علمی و دانشجویان در خصوص تاسیس شرکت های دانشگاهی در زمینه تخصصی خود اقدام کرده و علاوه بر درآمدزایی برای خود و افزایش منابع مالی دانشگاه زمینه کارآفرینی فارغ التحصیلان دانشگاه را  فراهم نمایند.

کلید واژه ها: امور حقوقی شرکت دانشگاهی حقوقی دانشگاه کاشان