گشایش نمایشگاه ساحلی در کاشان اثر دکتر مهران ملک در دانشگاه کاشان

۱۲ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۶ کد : ۹۶۵۶ اخبار دانشگاه

نمایشگاه "ساحلی در کاشان"  کاری از دکتر مهران ملک، عضو هیئت علمی دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان، در نگارخانه دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان گشایش یافت.

در این نمایشگاه این هنرمند خوش ذوق با مجموعه ای از اشیای  چوب، سنگ، صدف و ماسه که اکثرآن  از سواحل شمال و جنوب ایران جمع آوری شده است، آثار زیبایی را خلق کرده است.

وی هدف از برگزاری این نمایشگاه را ارائه کارهای جدید و معرفی این آثار  به دانشجویان و تشویق و ترغیب آنها به کارهای  نو با تاکید بر طراحی و ابداع در آثار هنری  عنوان کرد و افزود: با اشیاء خرد و ناچیز می توان آثار هنری بزرگی را خلق کرد.

دکتر ملک با بیان اینکه این آثار به نوعی تداعی کننده نمادین سواحل ایران است، خاطر نشان کرد: چوب بکار رفته در این آثار همه طبیعی و از چوب های سوخته و آب خورده  سواحل دریا  بدست آمده است.

این نمایشگاه از دوازدهم تا چهاردهم اسفند ماه جاری از ساعت 9 تا 12 و بعد از ظهر ها از13 تا 17 ساختمان دکتر اسلامی- نگارخانه دانشکده معماری و هنر برای بازدید علاقمندان دایر است.

کلید واژه ها: نمایشگاه چوب نمایشگاه ساحلی در کاشان دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان