اعطای اعتبار علمی– پژوهشی به نشریه Mathematics Interdisciplinary Research

۰۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۰ کد : ۹۶۳۴ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه

​ معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان از اعطای اعتبار علمی– پژوهشی به نشریه Mathematics Interdisciplinary Research  این دانشگاه خبر داد.

دکتر مجید منعم زاده اظهار داشت: در کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مجله "Mathematics Interdisciplinary Research"   رتبه علمی پژوهشی را دریافت کرد.

مجله علمی – پژوهشی Mathematics Interdisciplinary Research  به مدیر مسئولی دکتر مجید منعم زاده و سردبیری دکتر علیرضا اشرفی از سال 2016 به صورت دو فصلنامه هر سال در دو نوبت منتشر می شود.

در نامه مدیر کل دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آمده است:

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: مجلات علمی پژوهشی نشریات علمی ترویجی دفترسیاست گذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه کاشان