رایزن فرهنگی سفارت افغانستان از توجه ویژه دانشگاه کاشان به دانشجویان افغانستانی قدردانی کرد

۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | ۲۰:۵۲ کد : ۹۵۹۱ اخبار دانشگاه
رایزن فرهنگی سفارت افغانستان در تهران از توجه ویژه دانشگاه کاشان به دانشجویان افغانستانی قدردانی کرد و گفت: تعداد زیادی از دانشجویان افغانستان در دانشگاه کاشان مشغول به تحصیل هستند که مسولان و استادان توجه ویژه ای به این دانشجویان دارند.

شفیق شرق در مراسم جشن دستاوردها و افتخارات و روز بین الملل دانشگاه کاشان، تعاملات و ارتباطات بین المللی را رمز توسعه علمی دانست و اظهار داشت: ایجاد شرکت های دانش بنیان در دانشگاه ها توسعه پایدار را به همراه دارد.
وی با تاکید بر اینکه علم نباید سیاسی باشد خاطر نشان کرد: دانشگاه هایی که مستقل و رویکردش به مسایل سیاسی نباشد می تواند رشد و توسعه یابد.
رایزن فرهنگی سفارت افغانستان در تهران اضافه کرد: افغانستان همکاری گسترده علمی و آموزشی با کشورهای جهان از جمله ایران دارد و هم اکنون نیز در شهر کابل سه دانشگاه دولتی، خصوصی و بین المللی با صدها هزار نفر دانشجو فعالیت می کنند.
وی یادآور شد: بیشتر مقام های ارشد افغانستان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کابل تحصیل می کنند و چندین هزار دانشجوی افغان نیز در دانشگاه های ایران نام نویسی کرده اند.
شرق با اشاره به مهاجرت تعداد زیادی از اتباع کشورش به ایران گفت: جمعیت زیادی از دانشجویان نُخبه ما در ایران تحصیل می کنند که سال گذشته از چهار نفر از آنها در دانشگاه تهران تقدیر شد.
وی با بیان اینکه علم و فرهنگ دارای مرز و محدودیت نیست و مردم افغانستان آینده شکوفایی را برای مردم ایران پیش بینی می کنند، تاکید کرد: ملت افغانستان با مردم ایران افزون بر تاریخ و جغرافیای مشترک، در زبان و خط نیز اشتراک هایی دارند و بر این اساس هر علمی که در ایران تولید می شود، در افغانستان نیز قابل استفاده است.

کلید واژه ها: جشن دستاوردها و افتخارات دانشگاه دانشگاه کاشان افغانستان رایزن فرهنگی سفارت افغانستان