ارائه دستاوردهای علم و فناوری دانشگاه کاشان در نمایشگاه شکوه ایستادگی

۲۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۲۰:۳۴ کد : ۹۵۵۸ اخبار دانشگاه
به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نمایشگاه دستاوردها و خدمات انقلاب اسلامی در شهرستان کاشان با عنوان شکوه ایستادگی در آیینی با حضور فرماندار، شهردار، رئیس دانشگاه کاشان و جمعی از مسوولان این شهرستان گشایش یافت.

به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نمایشگاه دستاوردها و خدمات انقلاب اسلامی در شهرستان کاشان با عنوان شکوه ایستادگی در آیینی با حضور فرماندار، شهردار،رئیس دانشگاه کاشان و جمعی از مسوولان این شهرستان گشایش یافت.
در این نمایشگاه دانشگاه کاشان در غرفه ای دستاوردهای علمی، فناوری و پژوهشی خود را در زمینه های مختلف نانو، اسانس، انرژی و مدیریت سبز ارائه کرده است.
نمایشگاه شکوه ایستادگی در 34 غرفه با شعار افتخار به گذشته و امید به آینده، بخش هایی از عملکرد و دستاوردهای دستگاه های اجرایی در شهرستان کاشان پس از انقلاب اسلامی را نشان می دهد.
این نمایشگاه تا پایان بهمن ماه از ساعت 9 تا 12 و 16 تا 20 واقع در سالن شهدای بسیج کاشان برای بازدید علاقمندان دایر است.

کلید واژه ها: نمایشگاه دستاوردهای انقلاب چهلمین سال پیروزی انقلاب دانشگاه کاشان علم و فناوری