مسابقات شنای کارکنان مرد دانشگاه کاشان

۰۱ اسفند ۱۳۸۸ | ۱۸:۵۷ کد : ۹۴۷ اخبار دانشگاه ورزشی

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: مسابقات شنای کارکنان مرد دانشگاه به مناسبت ایام مبارکه دهه فجر در دو رشته 50متر کرال سینه و 50متر قورباغه برگزار شد.

سعید حلاج باشی افزود: در مسابقات 50متر کرال سینه کامران خسروی، محمد ناظمی وسید حسین سادات الحسینی به ترتیب به مقامهای اول تا سوم دست پیدا کردند. در رشته50متر قورباغه محمد ناظمی، حاج حسن نخی و قاسم گلی به ترتیب اول تا سوم شدند

وی اظهار داشت: به منظور ایجاد انگیزه در بین کارکنانی که مهارت کمتری در شنا دارند مسابقات دو امدادی در آب با حضور18نفر و در سه گروه 6 نفری انجام شد که شرکت کنندگان، مسیر 100متری در آب را به دویدن پرداختند و در پایان محمد ناظمی، عباس بوستان افروز و عبداله سعادت به مقام های اول تا سوم رسیدند.

نکته قابل ذکر مسابقات شنای امسال، حضور جانباز گرانقدر حاج حسن نخی بود که در دو رشته حضور داشت.