انعقاد بیش از ۲۴ میلیارد ریال طرح ارتباط با صنعت از سال گذشته تاکنون در دانشگاه کاشان

۰۱ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۳:۲۲ کد : ۹۴۴۳ اخبار دانشگاه معاونت پژوهشی

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان گفت:  ظرف یک سال کذشته بیش از 24میلیارد ریال  طرح  پژوهشی با صنایع و سازمان‌های تحقیقاتی منعقد شده است.

دکتر مجید منعم زاده  حجم قراردادهای ارتباط با صنعت و  جامعه در سال گذشته را 18 میلیارد و 128 میلیون و 752 هزار ریال ذکر کرد و افزود: این میزان قرارداد برای اجرای 56 طرح بیرونی به امضاء رسیده است.

وی اظهار داشت: در سال جاری هم 23 طرح به میزان شش میلیارد و 165 میلیون ریال با صنایع و سازمان های تحقیقاتی منعقد شده است.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان به انعقاد حدود 15 طرح دیگر تا پایان سال اشاره کرد و افزود: اعضای هیأت علمی که پایان‌نامه دانشجویان تحصیلات تکمیلی خود را بطور مستقیم   در سازمانها و صنایع تعریف کنند، پس از تأیید توسط شورای فناوری و ارتباطات علمی امتیاز پژوهانه دریافت می نمایند.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان ارتباط با صنعت پژوهش و فناوری ارتباط دانشگاه با صنعت حجم قراردادهای بیرونی قراردادهای ارتباط با صنعت فناوری و ارتباطات علمی ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه ارتباط با جامعه