قهرمانی تیم والیبال دختران دانشگاه کاشان در مسابقات منطقه ۳ کشور

۱۰ آذر ۱۳۸۸ | ۱۸:۳۴ کد : ۸۹۴ اخبار دانشگاه ورزشی

مسابقات والیبال دانشجویان دختر دانشگاه‌های منطقه 3 کشور با قهرمانی تیم دانشگاه کاشان پایان یافت.

مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه کاشان گفت: این دوره از مسابقات با حضور سه تیم دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه قم و دانشگاه کاشان به مدت سه روز به میزبانی دانشگاه کاشان برگزار شد.

سعید حلاج‌باشی افزود: در پایان این رقابت تیم والیبال دختران دانشگاه کاشان با اقتدار کامل مقام قهرمانی گروه اول مسابقات دانشگاه‌های منطقه 3 کشور را کسب کرد.

ترکیب تیم والیبال دختران دانشگاه کاشان در این مسابقات خانم‌ها: سمیه علی غنی، ملیحه رمضان‌پور، منیره سادات نجاتی، زهرا ذوقی، نیره محسنی، لیلا سادات حسینی، آزاده باقری، فاطمه مسعودیه، زهره کیانا، مهدیه امرالهی، نیلوفر بهزادنژاد، عاطفه تنباکوکار و سرمربی تیم خانم نرگس بزرگی  و مربی تیم خانم صدیقه اشتری بودند.