تیم سه نفره کشتی دانشگاه کاشان با قهرمانی در مسابقات دانشگاه‌های منطقه سه جواز حضور در المپیاد ورزشی دانشگاه‌های کشور را کسب کرد

۰۲ آذر ۱۳۸۸ | ۱۲:۳۹ کد : ۸۷۷ اخبار دانشگاه ورزشی

مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه کاشان از قهرمانی تیم سه نفره کشتی دانشگاه کاشان در مسابقات کشتی دسته یک دانشجویان پسر دانشگاه‌های منطقه 3 خبر داد.

سعید حلاج‌باشی گفت: در این مسابقات که با حضور 40 ورزشکار در غالب 5 تیم دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه اصفهان، دانشگاه اراک، دانشگاه تفرش و دانشگاه کاشان و به میزبانی دانشگاه اصفهان در 7 وزن برگزار شد، تیم دانشگاه کاشان علی‌رغم حضور سه نماینده در این مسابقات با کسب سه مدال طلا، مقام قهرمانی تیمی و انفرادی این مسابقات را به خود اختصاص داد.

وی افزود: محمد رسولی در وزن 60 کیلوگرم، سیدمصطفی ایزدپرست در وزن 74 کیلوگرم و حسن مهرجردی در وزن 84 کیلوگرم، سه نماینده دانشگاه کاشان در این مسابقات بودند که هر سه کشتی‌گیر با کسب مدال طلا جواز حضور در المپیاد ورزشی دانشگاه‌های کشور را کسب کردند.

وی خاطر نشان کرد: این دانشگاه در هفته آینده میزبان مسابقات والیبال دسته یک دختران منطقه 3 کشور خواهد بود.