گزارش جشنواره ورزش های همگانی پردیس خواهران دانشگاه کاشان

۰۶ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۶ کد : ۸۵۲۶ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از برگزاری جشنواره ورزش های همگانی در پردیس خواهران از تاریخ 3 لغایت 29 اردیبهشت ماه امسال خبر داد.

محمد رمضانی علوی اظهار داشت: این جشنواره در 6 رشته جنگل نوردی الیمستان، کوهگشت مرق، مسابقات والیبال چهار نفره، فوتبال دستی، توپ امدادی، لی لی تعادلی، با حضور 177 نفر از دانشجویان برگزار شد.

وی هدف از برگزاری این جشنواره را ایجاد شور و نشاط و شادابی در بین دانشجویان و فراهم کردن فضایی سالم، نهادینه­سازی فرهنگ ورزش­های همگانی و تفریحی از طرف دانشجویان و غنی سازی اوقات فراغت دانشجویان ذکر کرد و افزود: توسعه و افزایش مشارکت در فعالیت های ورزش همگانی از جمله اهداف تعیین شده در سند چشم انداز دانشگاه در حوزه ورزش می باشد و سعی می شود با برگزاری اینگونه ورزش های همگانی روحیه مشارکت و سلامت جسمانی و روانی دانشجویان ارتقاء یابد.

گزارش عملکرد ورزش های همگانی دانشجویان در پردیس خواهران