کسب مقام نایب قهرمانی تیم والیبال دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقات دانشگاههای منطقه ۶ کشور

۲۸ فروردین ۱۳۹۷ | ۱۳:۰۲ کد : ۸۳۲۸ اخبار دانشگاه ورزشی

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از کسب مقام نایب قهرمانی تیم والیبال دانشجویان این دانشگاه در مسابقات دانشگاههای  منطقه 6 کشور خبر داد.

محمد رمضانی علوی اظهار داشت: مسابقات والیبال  دانشجویان منطقه 6 کشور از تاریخ 18 لغایت 23 اسفند در دانشگاه اصفهان با حضور دانشگاه کاشان، دانشگاه اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان ، دانشگاه شهرکرد و دانشگاه یزد برگزار شد.

رمضانی اعضای تیم والیبال دانشگاه کاشان را عمار رادمهر، عباس روزمه، محمدرضا فلاح نژاد،علی میرزایی، مصطفی مظاهری، مجتبی ارشادیان،سروش بدیهی، معراج شکر، سینا دیانتی، محمدحسین افتخاری، عباس نورمند و ستار صباغیان ذکر کرد و گفت: سید مجید سیدحسینی مربیگری و محمد ناظمی سرپرستی این تیم را بر عهده داشتند.

در این مسابقات تیم دانشگاه اصفهان مقام نخست و قهرمانی این مسابقات را کسب کرد.