موفقیت تیم کشتی دانشجویان پسر دانشگاه کاشان

۱۶ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۹:۵۱ کد : ۸۲۱۷ اخبار دانشگاه ورزشی

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از کسب عنوان دوم تیمی کشتی آزاد، چهارمی تیم کشتی فرنگی و کسب دو سهمیه المپیاد دانشجویان این دانشگاه در مسابقات قهرمانی کشتی دانشگاه ها وموسسات آموزش عالی کشور خبر داد.

محمد رمضانی علوی اظهار داشت:  در این مسابقات تیم کشتی آزاد دانشگاه کاشان را سجاد ستوده نیا، حمید یبلویی، محمد مهدی کاظمی، علی اشرف زاده، امیر محمد محمدی، سید امین حسینی، سید رسول ناظری، علیرضا حسینی، علی پاکزاد، ابوالفضل صالح و تیم کشتی فرنگی را آقایان عباس مهدی زاده ، علی محرمی و محمد خدامی تهرانی به مربی گری آقای جواد قربانی وسرپرستی آقای مهدی صدوقی  تشکیل می دادند.

وی افزود:  در این مسابقات  آقایان عباس مهدی زاده و علی محرمی مقام دوم (کشتی فرنگی) و حمیدیبلویی، محمد مهدی کاظمی، علیرضا حسینی مقام دوم (کشتی آزاد) – امیر محمد محمدی و علی اشرف زاده مقام سوم (کشتی آزاد)  را کسب کردند.

رمضانی خاطر نشان کرد: این مسابقات از تاریخ  دهم تا دوازدهم ماه جاری  به میزبانی دانشگاه اصفهان و با حضوردانشگاه های اصفهان، صنعتی اصفهان، هنراصفهان، شهرکرد و یزد برگزار شد.

علي محرمي ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۹:۳۲
واقعاًخجالت داره مقام اول بیاری بعد تو سایت دانشگاه خیلی راحت بنویسن مقام دوم خیلی برای مسعولین متاسفم
پاسخ مدیر سایت ۰۹ تیر ۱۳۹۷ | ۰۸:۴۹

ما برطبق مستندات اعلام خبر میکنیم  ولاغیر