عضو هیات علمی دانشگاه کاشان در میان برترین های علم و فناوری نانو جهان قرار گرفت

۱۰ بهمن ۱۳۹۶ | ۲۳:۵۲ کد : ۸۰۳۲ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه
عضو هیات علمی دانشگاه کاشان در میان برترین های علم و فناوری نانو جهان قرار گرفت

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان گفت: دکتر مسعود صلواتی نیاسر عضو هیات علمی این دانشگاه در میان برترین  های علم و فناوری نانو جهان قرار گرفت.

دکتر مجید منعم زاده اظهار داشت: بر اساس اعلام اخیر پایگاه نظام رتبه بندی وبومتریکس دکتر صلواتی با کسب رتبه اول کشور و رتبه 102 جهانی، و اچ ایندکس 66 و با میزان استناد هفده هزار و 336 توانست به عنوان پژوهشگر برتر جهان معرفی شود.

وی افزود: در این نظام رتبه بندی همچنین فاطمه داور دانش آموخته دانشگاه کاشان رتبه دوم ایران و 278 جهان معرفی و به عنوان دانشمندان بین المللی نانو جهان معرفی شده است.

دکتر منعم زاده خاطر نشان کرد: دانشگاه کاشان همچنین در جدید ترین نتایج نظام رتبه بندی وبومتریکس  با 122 پله ارتقاء نسبت به سال 2017 در جایگاه 1826 در میان دانشگاه های جهان قرار گرفت.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان دانشکده نانو