جشنواره ورزش‌های همگانی به همت مدیریت تربیت بدنی دانشگاه کاشان در کویر مرنجاب آغاز شد

۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۸ | ۱۷:۵۲ کد : ۷۶۰ اخبار دانشگاه ورزشی

دوازدهمین جشنواره ورزش های همگانی دانشگاه کاشان همزمان با دانشگاههای سراسر کشور در 2 بخش دختران و پسران از تاریخ 11/2/88 بااجرای افتتاحیه مسابقات در کویر مرنجاب آغاز شد.

اجرای برنامه‌هایی چون شتر سواری، موتور سواری، بازدید از دریاچه نمک، برگزاری مسابقه عکاسی از جمله برنامه‌های اجرا شده در کویر بود.

برگزاری مسابقات ورزش‌های همگانی در بخش خواهران با 9 رشته عبارتند از هفت سنگ، طناب کشی، داژبال (وسطی)، تیراندازی به بادکنک، آمادی جسمانی، دسترشته در آب، فوتسال، دو همگانی، کوهگشت و در بخش برادران عبارتند از قویترین مردان، شطرنج، طناب کشی، تیراندازی، والیبال 4 نفره ، هفت سنگ، دسترشته، گلگشت، فوتبال گل کوچک و دو همگانی آغاز و تاکنون ادامه دارد.