بهره برداری از طرح مکانیزه شدن شستشوی ظروف مجموعه سلف سرویس دانشگاه کاشان

۱۵ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۲:۲۸ کد : ۷۱۷۰ اخبار دانشگاه
بهره برداری از طرح مکانیزه شدن شستشوی ظروف مجموعه سلف سرویس دانشگاه کاشان

طرح مکانیزه شدن شستشوی ظروف مجموعه سلف سرویس دانشگاه کاشان با حضور دکتر عسگریان ابیانه معاون محترم اداری مالی وزیر علوم به بهره برداری رسید.

معاون دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: با اجرای طرح مکانیزه شدن شستشوی ظروف در مجموعه سلف سرویس دانشگاه، کاهش چشمگیری در صرفه جویی آب شده است.

دکتر قنبرعلی شیخ زاده اظهار داشت: برای این طرح حدود چهار میلیارد ریال اعتبار از محل صندوق رفاه دانشجویی  و محل اعتبارات دانشگاه هزینه شده است..

وی کاهش مصرف آب و گاز، کاهش مصرف شوینده ها، کاهش آلاینده های زیست محیطی و صرفه جویی در وقت و نیروی انسانی را از دیگر مزیت های این طرح بیان کرد و افزود:  با اجرای این طرح حدود دو هزار و 500 ظروف غذاخوری دانشجویی در ساعت شسته می شود.

گفتنی است در مراسم طرح مکانیزه شدن شستشوی ظروف مجموعه سلف سرویس دانشگاه کاشان دکتر رخشانی مهر مدیر کل عمرانی و مهندس عبدالحسینی مدیر کل منابع انسانی وزارت علوم نیز حضور داشتند.

جهت دریافت گزارش تفصیلی طرح  مکانیزه شدن شستشوی ظروف مجموعه سلف سرویس دانشگاه کاشان اینجا کلیک نمایید.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان معاون وزیر افتتاح ظرف شویی دانشجویی افتتاح طرح های عمرانی