دکتر رضایی

عضو هیات علمی دانشگاه کاشان دانشمند جوان برجسته مهندسی شیمی کشور معرفی شد

عضو هیات علمی دانشگاه کاشان دانشمند جوان برجسته مهندسی شیمی کشور معرفی شد

طی اعلام فرهنگستان علوم؛ دکتر مهران رضایی عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه کاشان به عنوان دانشمند جوان برجسته معرفی شد.

رئیس گروه علوم مهندسی فرهنگستان علوم طی نامه ای خطاب به دکتر مهران رضایی افزوده است: با خرسندی انتخاب جناب عالی را به عنوان دانشمند جوان برجسته کشور در مهندسی شیمی از طرف گروه علوم مهندسی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران اعلام می دارم.

فرهنگستان علوم در این نامه از دکتر رضایی برای حضور در نکوداشت سیزدهمین دوره روز مهندسی و تقدیر از چهره ای برگزیده مهندسی کشور دعوت نموده است.

قرار است متن سخنرانی مربوط به روز مراسم در قالب مقاله ای کوتاه در فصلنامه آموزش مهندسی ایران(از نشریات فرهنگستان علوم) انتشار یابد.

سیزدهمین دوره روز مهندسی و تقدیر از چهره های برگزیده مهندسی کشور روز پنج شنبه پنجم اسفند ماه سال جاری در تهران برگزار می شود.

/file/download/news/1486979432-photo-2017-02-13-11-58-23.jpg