مسابقات تکواندو مراکز آموزش عالی - آذر ۸۷

۱۲ آذر ۱۳۸۷ | ۱۶:۴۲ کد : ۶۲۲ اخبار دانشگاه ورزشی

اولین دوره مسابقات چند جانبه تکواندو مراکز آموزش عالی کاشان به میزبانی دانشگاه کاشان در روز جمعه مورخ 8/9/87 در دو رده کمربند سبز – آبی -قرمز و مشکی با حضور 60 نفر شرکت کننده و 8 تیم دانشگاه علوم پزشکی کاشان – دانشگاه آزاد اسلامی کاشان – پیام نور کاشان – موسسه فرهنگی ورزشی ملی پوشان – منتخب هیات تکواندو آران و بیدگل – کلاس سهند موسسه فرهنگی ورزشی ملی پوشان – تیم ساعی و تیم دانشگاه کاشان در یک شئی هاپ جانگ برگزار شد.

این مسابقات پس از وزن کشی در ساعت 30/9 آغاز و در ساعت 18 به پایان رسید که در نهایت تیم دانشگاه کاشان با کسب 63 امتیاز اول – تیم موسسه فرهنگی ورزشی ملی پوشان با 62 امتیاز دوم و تیم های دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه آزاد با کسب 59 امتیاز به ترتیب دوم و سوم مشترک شدند. ضمنا در پایان این مسابقات به نفرات اول تا سوم حکم و مدال قهرمانی و به تیم های اول تا سوم مشترک حکم و کاپ قهرمانی تیمی و به نفرات اول و دوم اوزان جوایزی اهدا گردید.