آغاز به کار یازدهمین جشنواره ورزش‌های درون دانشگاهی دانشگاه کاشان

۲۶ آبان ۱۳۸۷ | ۱۲:۰۴ کد : ۶۰۴ اخبار دانشگاه ورزشی

یازدهمین جشنواره ورزش‌های درون دانشگاهی دانشجوان دختر و پسر دانشگاه کاشان روز شنبه بیست و پنجم آبان‌ماه در این دانشگاه آغاز به کار کرد.

مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه کاشان گفت: این جشنواره در 12 رشته ورزشی برای دختران و 9 رشته ورزشی پسران برگزار می‌شود.

«سعید حلاج باشی» از جمله این رشته ها را تنیس روی میز، شنا، دوچرخه‌سواری، اسکیت، فوتسال، والیبال، تیراندازی، بدمینتون، شطرنج، هندبال و تکواندو ذکر کرد و افزود: در این رشته‌های ورزشی بیش از 700 ورزشکار دانشجو با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

وی خاطرنشان کرد: «رشته ورزشی والیبال برای دانشجویان دختر و رشته تکنواندو برای دانشجویان پسر به صورت چند جانبه با حضور دانشجویان دانشگاه‌های آزاد اسلامی کاشان، نراق، علوم پزشکی، پیام‌نور کاشان و آران و بیدگل، جامع علمی کاربردی و آموزشکده فنی شهید رجایی انجام می‌شود.

مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه کاشان، هدف از برگزاری این دوره از ورزش‌ها را ایجاد روحیة نشاط و شادابی و ارتقاء فرهنگ ورزش و سلامت در بین دانشجویان ذکر کرد.

این جشنواره به صورت همزمان در دانشگاه‌های سراسر کشور به مدت یک ماه ادامه دارد.