نشست کارشناسان فرهنگی دانشگاه‌های منطقه چهار

۱۶ اردیبهشت ۱۳۸۵ | ۱۵:۵۹ کد : ۵۱ معاونت فرهنگی
پنج‌شنبه ۲۴/۱/۸۵، مدیریت و کارشناسان فرهنگی دانشگاه میزبان همکاران و همتایان خود از وزارت علوم و دانشگاه‌های منطقه چهار کشور (دانشگاه‌های کاشان، اصفهان، صنعتی اصفهان، هنر اصفهان، شهرکرد، شهید چمراه اهواز و ...) بودند. این نشست از سری نشست‌های کارشناسان فرهنگی دانشگاه‌هاست که به صورت مرتب و مستمر برای بحث و تبادل اطلاعات از برنامه‌ها و طرح‌های فرهنگی دانشگاه‌ متبوعشان و هماهنگی سیاست‌های کلی فرهنگی در دانشگاه‌ها برپا می‌شود.

پنج‌شنبه 24/1/85، مدیریت و کارشناسان فرهنگی دانشگاه میزبان همکاران و همتایان خود از وزارت علوم و دانشگاه‌های منطقه چهار کشور (دانشگاه‌های کاشان، اصفهان، صنعتی اصفهان، هنر اصفهان، شهرکرد، شهید چمراه اهواز و ...) بودند. این نشست از سری نشست‌های کارشناسان فرهنگی دانشگاه‌هاست که به صورت مرتب و مستمر برای بحث و تبادل اطلاعات از برنامه‌ها و طرح‌های فرهنگی دانشگاه‌ متبوعشان و هماهنگی سیاست‌های کلی فرهنگی در دانشگاه‌ها برپا می‌شود.