صعود تیم ماهواره مکعبی دانشگاه کاشان در مسابقه ملی مکعب ایرانی

۱۶ آبان ۱۳۹۵ | ۱۱:۵۷ کد : ۴۷۶۱ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه
صعود تیم ماهواره مکعبی دانشگاه کاشان در مسابقه ملی مکعب ایرانی

مدیریت فناوری و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان از صعود تیم ماهواره مکعبی دانشگاه کاشان به فاز سوم (طراحی اولیه و جزیی) در مسابقه ملی مکعب ایرانی در جمع 7 دانشگاه برگزیده در کنار دانشگاههای شریف، امیرکبیر و خواجه نصیر الدین طوسی در مسابقه ملی مکعب ایرانی خبر داد.

دکتر علیرضا فرجی گفت: "مسابقه ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی" برای اولین بار جهت ساخت ماهواره های دانشجویی در مقیاس واقعی قابل پرتاب به مدار زمین توسط سازمان فضایی ایران زیر نظر وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با هدف ایجاد بستری مناسب برای خلاقیت و نوآوری دانشجویان و طرح ایده های نو در حوزه فناوری فضایی، جذب نیروهای متخصص و علاقمند برای ورود به عرصه تحقیقات فضایی، آشنایی علاقمندان و دانشجویان با فناوری های مرتبط با صنایع فضایی، شناسایی استعداد های علمی و فنی در زمینه های فضایی و کمک به رشد آنها و  ایجاد ارتباط مستقیم و پایدار صنعت و دانشگاه  با همکاری سازمان فضایی ایران برگزار می شود.

وی شهاب گنجی، سروش شفیق، حمید بلوچستانی، علی دادجو، مهران تنباکوکار، امیر حسین ملک زاده، محمد همدانیان، محمدرضا علی نقی، عرفان مینائیان و آقای نجات بخش را اعضای تیم ماهواره مکعبی جانکو دانشگاه کاشان ذکر کرد و افزود: سرپرستی این تیم را فرزان رضایی عضو هیات علمی دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه کاشان بر عهده داشت.

spcs.isa.ir/find.php

کلید واژه ها: ماهواره مکعبی مسابقه ملی مکعب ایرانی دانشگاه کاشان تیم برتر ماهواره مکعب ایرانی صعود دانشجویان