برگزاری کارگاه آموزشی و عملی ساخت رسمی‌بندی، فهم هندسه درعمل در دانشگاه کاشان

۲۴ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۵:۲۱ کد : ۴۲۹۸ اخبار دانشگاه
گروه معماری دانشگاه کاشان کارگاه آموزشی و عملی «ساخت رسمی‌بندی، فهم هندسه درعمل» به مدت سه روز برگزار کردند.

مدرس این کارگاه آموزشی با اشاره به اینکه این کارگاه توسط دانشجویان فارغ‌التحصیل ارشد معماری  و فناوری معماری دانشگاه کاشان برگزار شد، گفت: این دانشجویان در چهار گروه 5،8 و 9 نفره شرکت و یک نمونه رسمی هشت با روش بنایی و کاملا به شیوه معماری سنتی به مدت سه روز ساختند.

مریم شکیبا هدف از برگزاری این کارگاه را ایجاد زمینه ای برای سبک تجربه در کار گروهی از طریق آشنایی با هندسه عملی و فهم کاربرد آن در معماری سنتی ایران ذکر کرد و افزود: در این کارگاه ساخت رسمی‌بندی به شیوه بنایی و معماری سنتی با مصالح گچ و آجر برای دانشجویان ارائه شد.

وی با اشاره به اینکه این کارگاه در دو بخش تئوری و عملی ارائه شد اظهار داشت: در بخش تئوری با بررسی هندسه یک نمونه رسمی هشت،شیوه کار معمار گذشته در ترسیم به وسیله میخ و ریسمان برای تعیین ابعاد و اندازه ها و ترسیم رسمی بندی آموزش داده شد.

شکیبا  دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: در بخش عملی کارگاه نیز ساخت رسمی بندی به شیوه بنایی و معماری سنتی با مصالح گچ و ابزار کار آن ارائه گردید.

در پایان با حضور استادان معماری سنتی کاشان،از گروه برتر با اهداء جوایز تقدیر شد.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان دانشکده معماری و هنر