معرفی پنج استاد دانشگاه کاشان به عنوان پژوهشگران برگزیده استان اصفهان

۱۸ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۵:۲۰ کد : ۴۲۸۴ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان از معرفی پنج استاد این دانشگاه به عنوان پژوهشگران برگزیده استان اصفهان خبر داد.

دکتر مجید منعم زاده اظهار داشت: در جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده استان اصفهان  از پنج استاد این دانشگاه دکتر اسدالله بابایی فرد استادیار دانشکده علوم انسانی، دکتر سیدمرتضی بابامیر عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دکتر مصطفی زاهدی فر دانشیار دانشکده فیزیک، دکتر جواد دیواندری مدیر گروه معماری و خانم فرشته مشکانی استادیار دانشکده مهندسی دانشگاه کاشان تجلیل و از استاندار اصفهان لوح تقدیر دریافت کردند.

دکتر رسول زرگرپور در الواح جداگانه ای خطاب به این اساتید افزوده است: تلاش متفکران و اندیشمندان در راستای تبیین و تحقق پیشرفت ایران اسلامی، نشانگر عزم ملی و همت والای فرهیختگان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در دولت تدبیر و امید شایسته تقدیر است.

استاندار اصفهان ادامه داده است: بدینوسیله با تبریک صمیمانه برای کسب عنوان پژوهشگر برگزیده دانشگاه کاشان در یازدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده 1394 از درگاه خداوند سبحان، دوام توفیقات روزافزون شما را مسئلت می نمایم.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان پژوهشگران برگزیده