ارائه بیشترین آثار هنری دانشجویان ودانش آموختگان فرش دانشگاه کاشان درچهارمین دوسالانه فرش کشوردر بیرجند

۰۲ آذر ۱۳۹۴ | ۱۳:۱۱ کد : ۴۱۳۸ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه
رئیس انجمن علمی فرش ایران گفت: مشارکت و همکاری دانشجویان و دانش آموختگان فرش دانشگاه کاشان در چهارمین دوسالانه فرش کشور که در بیرجند برگزار می شود بالاترین رقم را دارد.

رئیس انجمن علمی فرش ایران گفت: مشارکت و همکاری دانشجویان و دانش آموختگان فرش دانشگاه کاشان  در چهارمین دوسالانه فرش کشور که در بیرجند برگزار می شود بالاترین رقم را دارد.

دکتر امیرحسین چیت سازیان اظهار داشت: براساس آمار دبیرخانه "چهارمین همایش ملی دانشجویان ودانش آموختگان فرش" ۲۸۳ اثرعلمی به دبیرخانه و۱۱۱ اثر هنری به بخش نمایشگاهی  از ۲۳ دانشگاه وموسسه آموزش عالی کشور رسیده است که در مجموع: "دانشگاه کاشان" بیشترین وبالاترین مشارکت را داشته وپس از آن به ترتیب دانشگاه های هنر اسلامی تبریز وهنر اصفهان بیشترین آثار را ارسال نموده اند.

وی افزود: این همایش همزمان با «اولین همایش ملی فرش دستباف خراسان جنوبی»  چهارم و پنجم آذرماه (چهارشنبه وپنج شنبه این هفته)  از سوی انجمن علمی فرش ایران در دانشگاه بیرجند برگزار می شود.

مدیر گروه مطالعات عالی هنر خاطر نشان کرد: در این دو همایش که با حمایت معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری، وزارت علوم ،تحقیقات وفناوری،مرکز ملی فرش ایران،شرکت سهامی فرش ایران و استانداری خراسان جنوبی برگزار می شود، علاوه برسخنرانی وارائه مقالات علمی وهنری نمایشگاهی از آثار هنرمندان استان ونیز دانشجویان ودانش آموختگان فرش سراسر کشور به نمایش در می آید وچند میزگرد وکارگاه تخصصی درزمینه کارآفرینی ،آموزش عالی وشناخت فرش دستباف به توانمند سازی دانشجویان وپژوهشگران خواهند پرداخت.

دکتر چیت سازیان  ازویژگی های این همایش را رشد حدود 300 درصدی آثار دانشجویی نسبت به دوسالانه قبلی و انتخاب «دانشجوی نمونه فرش» ونیزانتخاب «پایان نامه برتر فرش» برای نخستین بار بیان کرد و افزود: ازبین۲۱نفرمتقاضی دانشجوی نمونه،۳نفر وازبین ۵۳پایان نامه شرکت داده شده ۱۳ پایان نامه در دو مقطع تحصیلی به مرحله نهایی راه یافته اند.

رئیس انجمن علمی فرش ایران اظهار داشت: از۴۷مورد اثر بافت ومرمت ۲۱مورد،از۷۲ اثر طراحی فرش ۲۸مورد، از۸ اثر رنگرزی ۵ مورد، از۳۶ رنگ ونقطه دستی وکامپیوتری ۱۷ مورد به مرحله نهایی و نمایشگاه آثار راه یافته اند. همچنین از ۴۹ مقاله رسیده به دبیرخانه ۵ مقاله برای ارائه شفاهی و۱۸مقاله برای ارائه پوستر پذیرفته شده است.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان دانشکده معماری و هنر گروه فرش