گشایش نمایشگاه تازه های کتاب در دانشگاه کاشان

۲۴ آبان ۱۳۹۴ | ۱۳:۰۹ کد : ۴۱۲۲ اخبار دانشگاه
به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی نمایشگاهی از تازه‌های کتب خریداری شده توسط کتابخانه علوم پایه در دانشگاه کاشان گشایش یافت.

به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی  نمایشگاهی از تازه‌های کتب خریداری شده توسط کتابخانه علوم پایه در دانشگاه کاشان گشایش یافت.

مسئول کتابخانه دانشکده علوم دانشگاه کاشان گفت: در این نمایشگاه بیش از 400 عنوان کتاب تخصصی لاتین و فارسی با موضوع‌های مختلف علمی، آموزشی  ارائه شده است.

فاطمه عباسی نیاسر اظهار داشت: در این نمایشگاه همچنین 100 عنوان کتاب اهدایی به کتابخانه جهت فروش ارائه شده است.

وی هدف از برگزاری این نمایشگاه را دسترسی سریع و آسان دانشجویان به آخرین تازه‌های کتاب‌های تخصصی علمی و ارتقاء فرهنگ کتابخوانی در بین دانشجویان ذکر کرد.

این نمایشگاه تا بیست و پنجم آبان در طبقه همکف دانشکده علوم دانشگاه کاشان برای بازدید علاقمندان دایر است.

از بیست و سوم تا بیست و هشتم آبان ماه به نام هفته کتاب و کتابخوانی نامگذاری شده است.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان کتابخانه