رونمایی از تمبر ملی سیلک کاشان در همایش ملی کاوشهای باستان شناسی منطقه کاشان

۲۷ مهر ۱۳۹۴ | ۱۲:۱۳ کد : ۴۰۶۵ اخبار دانشگاه
تمبر ملی سیلک (Seialk) با حضور معاون سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کشور، فرماندار کاشان، شهردار و رئیس دانشگاه کاشان در نخستین همایش ملی کاوشهای باستان شناسی منطقه کاشان رونمایی شد.

تمبر ملی سیلک (Seialk)  با حضور معاون سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کشور، فرماندار کاشان، شهردار و رئیس دانشگاه کاشان در نخستین همایش ملی کاوشهای باستان شناسی منطقه کاشان رونمایی شد.

تپه های سیلک (Seialk) کاشان از نخستین استقرارگاه های دائمی انسان در فلات ایران محسوب می گردند که آثاری از ابتدای هزاره هفتم پیش از میلاد تا اوایل هزاره نخست پیش از میلاد را در خود جای داده که از این نظر یکی از شاخص ترین محوطه های منطقه مرکز فلات ایران است.

تحقیقات کاوش های سال 1388 در بخش شمالی این محوطه قدمت لایه های اولیه تمدن سیلک را افزون بر هشت هزار سال قبل تخمین زده است.

محوطه باستانی سیلک کاشان در 24 شهریور1310 به شماره 38 در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

نخستین همایش ملی کاوشهای باستان شناسی منطقه کاشان با حضور کارشناسان و محققان کشور در دانشگاه کاشان برگزار شد.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان تمبرملی سیلک همایش ملی کاوش های باستان شناسی منطقه کاشان