معرفی عضو هیات علمی دانشگاه کاشان به عنوان پژوهشگر برتر کشور

۲۶ آذر ۱۳۹۳ | ۱۳:۱۹ کد : ۳۴۷۴ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه
دکتر مهران رضایی عضو هیأت علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه کاشان به عنوان پژوهشگر برتر کشوری انتخاب شد.
معرفی عضو هیات علمی دانشگاه کاشان به عنوان پژوهشگر برتر کشور

دکتر مهران رضایی عضو هیأت علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه کاشان  به عنوان پژوهشگر برتر کشوری انتخاب شد.

این پژوهشگر برگزیده در مراسم پانزدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر کشور که با حضور وزیر علوم و تحقیقات، و معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد مورد تقدیر قرار گرفت.

در این جشنواره 15 پژوهشگر و فناور برتر کشور در سال 1393 مورد تقدیر قرار گرفتند که دکتر مهران رضایی عضو هیات علمی دانشگاه کاشان یکی از سه فرد برگزیده در  حوزه فنی و مهندسی معرفی شدند.

دکتر مهران رضایی دانشیار دانشگاه کاشان از سال 1386 در دانشگاه کاشان مشغول به فعالیت شدند.

چاپ بیش از 80 مقاله ISI ، شرکت در بیش از 90 کنفرانس ملی و بین المللی، ثبت 7 اختراع، تالیف کتاب، اجرای بیش از 13 طرح پژوهشی کاربردی، اجرا و همکاری در اجرای 10 طرح منجر به تولید محصول صنعتی و نیمه صنعتی با همکاری بخش خصوصی، پژوهشگر برگزیده استان اصفهان در سال های 89 و 91، پژوهشگر برگزیده دانشگاه کاشان در سال های 87، 89، 90، 91، 92 و 93، فناور برگزیده دانشگاه کاشان در سال 92، برگزیده جشنواره خوارزمی در سال 86 از جمله افتخارات دکتر مهران رضایی می باشد.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان دکتر مهران رضایی مهندسی شیمی