عضو هیات علمی گروه باستان شناسی دانشگاه کاشان استاد نمونه گردشگری کشور معرفی شد

۰۸ مهر ۱۳۹۳ | ۱۵:۳۸ کد : ۳۳۲۰ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه
دکتر رضا نوری شادمهانی عضو هیات علمی گروه باستان شناسی دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان به عنوان مدرس برتر گردشگری در سال ۱۳۹۳ معرفی شد.

دکتر رضا نوری شادمهانی عضو هیات علمی گروه باستان شناسی دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان به عنوان مدرس برتر گردشگری در سال 1393 معرفی شد.

در مراسم روز جهانی گردشگری که پنجم مهرماه جاری در سالن اجلاس سران برگزار شد از دکتر نوری با حضور رئیس مجلس و معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تجلیل شد.

این عضو هیات علمی دانشگاه کاشان دلیل انتخابش به عنوان استاد نمونه گردشگری را تدوین روش آموزش کوتاه مدت گردشگری و تالیف چند جلد کتاب در زمینه گردشگری و عضویت در شورای تدوین کتاب های در ارتباط با گردشگری در دفتر پژوهش های فرهنگی کشور بیان کرد.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان دکتر رضا نوری شادمهانی دانشکده معماری و هنر استاد نمونه گردشگری