کسب موفقیت دانشجویان دانشگاه کاشان در نوزدهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور

۰۲ تیر ۱۳۹۳ | ۱۶:۵۸ کد : ۳۱۸۰ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه
شش نفر از دانشجویان دانشگاه کاشان در مرحله نخست نوزدهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور حائز رتبه شدند.

در مرحله نخست این المپیاد که در هشت قطب دانشگاهی کشور برگزار شد دانشجویان "عباس شاه علی رامشه"، "هادی سلیمی"، "علی صادقی حسن آبادی" دانشجویان ورودی 89 کارشناسی رشته زبان و ادبیات فارسی این دانشگاه به ترتیب رتبه های دوم، چهارم و پنجم در قطب پنجم دانشگاهی را دریافت کردند.

نوزدهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور در 15 رشته تحصیلی برگزار شد که در رشته مهندسی برق نیز "حسن نمازیان آرانی" و در رشته علوم تربیتی "مریم رجبیان ده زیره" از دانشگاه کاشان در قطب 5 حائز رتبه چهارم شدند.

در این المپیاد معصومه ناظری فینی نیز در رشته حقوق توانست رتبه پنجم را کسب کند.

این المپیاد با هدف کشف استعدادهای درخشان، تشویق و ترغیب دانشجویان به مطالعه و تحقیق و همچنین ایجاد فرصت‌های مناسب برای اعتلای علمی آنان برگزار شد و  برگزیدگان به مرحله نهایی المپیاد کشور راه یافتند.

مرحله نهایی این المپیاد 16 مرداد ماه سال جاری در دانشگاه تربیت مدرس برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان المپیاد دانشجویی