کسب رتبه دوم کشوری پایان نامه دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه کاشان

۱۲ خرداد ۱۳۹۳ | ۱۳:۰۶ کد : ۳۱۵۵ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه
پایان نامه مهندس "ابوالفضل بیابانی راوندی" دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه مهندسی شیمی دانشگاه کاشان، در دومین جشنواره ملی معرفی پایان نامه های برتر مهندسی شیمی، رتبه دوم را کسب کرد.

این دانش آموخته موفق، پایان نامه خود را با عنوان اکسیداسیون منوکسید کربن بر روی نانو کاتالیست های آهن کبالت در دمای پائین ارائه و حائز رتبه دوم شد.

این پایان نامه تحت راهنمایی دکتر مهران رضایی و در آزمایشگاه تحقیقاتی کاتالیست و مواد پیشرفته دانشگاه کاشان انجام شده است. از این پایان نامه تاکنون 5 مقاله ISI استخراج و 6 مقاله کنفرانس ملی و بین المللی و یک اختراع داخلی دارای تائیدیه علمی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران و بنیاد ملی نخبگان به ثبت رسیده است.

گفتنی است این پایان نامه طی دو مرحله توسط اساتید برجسته مهندسی شیمی کشور داوری و براساس جذابیت ایده، داشتن قابلیت صنعتی شدن، کاربردی بودن برای نیازهای امروز جامعه و جدید بودن دستاوردها امتیازدهی و حائز رتبه دوم کشوری شد. این پایان نامه طی مراسمی از سوی انجمن مهندسی شیمی ایران مورد تقدیر قرار گرفت.

مهندس بیابانی در سال 84 دوره کارشناسی و در سال 88 در دوره کارشناسی ارشد دانشگاه کاشان پذیرفته و هم اکنون دانشجوی سال دوم دکترای مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر می باشد.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان دستاوردها