کارگاه آموزشی ابزارهای رصدی در دانشگاه کاشان برگزار شد

۲۶ اسفند ۱۳۹۲ | ۱۳:۱۸ کد : ۳۰۱۱ اخبار دانشگاه کارگاههای آموزشی
کارشناس رصد خانه دانشگاه کاشان، از برگزاری کارگاه آموزشی ابزارهای رصدی در این دانشگاه خبر داد.

مهندس صفایی اظهار داشت: در این کارگاه آموزشی، شرکت کنندگان با تاریخچه ابزارهای رصدی و انواع آشکارسازها که در نجوم کاربرد دارد آشنا شدند.

وی، آشکارسازهای امواج گرانشی، آشکارسازهای نوترینو و آشکارسازهای اشعه کیهانی را از دیگر مباحث ارائه شده در این کارگاه ذکر کرد و افزود: در این کارگاه سپس به دامنه فعالیت آشکارسازهای طیف الکترومغناطیس پرداخته شد و با توجه به کدری جو برای بسیاری از طول موجها در مورد رادیوتلسکوپ ها توضیح مختصری ارائه گردید.

کارشناس رصد خانه دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: در ادامه شرکت کنندگان با ساختار اپتیکی و مکانیکی تلسکوپها در بخش مرئی طیف الکترومغناطیس آشنا شدند.

مهندس صفایی یادآورشد: محاسبات و چگونگی ساخت تلسکوپ آماتوری همراه با نمایش فیلم ساخت تلسکوپ بخش پایانی این کارگاه آموزشی بود.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان کارگاه آموزشی رصد خانه