موفقیت دانشجویان مهندسی برق دانشگاه کاشان در مسابقات منطقه ای رباتیک

۲۶ اسفند ۱۳۹۲ | ۱۳:۱۸ کد : ۳۰۱۰ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه
مدیر پژوهشکده دانشجویی دانشگاه کاشان، از موفقیت و کسب رتبه برتر تیم رباتیک دانشکده مهندسی برق این دانشگاه در نخستین دوره مسابقات رباتیک منطقه ای خبر داد.

دکتر علیرضا فرجی اظهار داشت: تیم رباتیک رهجوی گمنام دانشکده مهندسی برق این دانشگاه دراولین دوره مسابقات رباتیک منطقه ای در بخش مسیریاب ساده با دو ربات خود به مقام اول و سوم دست یافتند.

وی افزود: این دوره مسابقات با حضور 44 تیم در چهار رشته ی، ربات مسیریاب در دو بخش ساده و پیشرفته، ربات جنگجو در دو بخش سبک وزن و سنگین وزن، ربات نوریاب و ربات آتش نشان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نطنز  برگزار شد.

وی، هاتف اطرشی(سرپرست) ، محمدرضا رفیعی، ایمان غیاثی، یوسف نوری زاده را از اعضای تیم دانشجویی رباتیک دانشکده مهندسی برق دانشگاه کاشان ذکر کرد و اظهار داشت: مهندس اجتهد مشاوره و پژوهشکده دانشجویی دانشگاه کاشان حمایت مادی و معنوی این تیم را بر عهده داشتند.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان مسابقات رباتیک دانشکده مهندسی برق