کسب رتبه دوم تیم مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان در مسابقات کشوری دومینو

۲۵ اسفند ۱۳۹۲ | ۱۲:۰۹ کد : ۳۰۰۹ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه
مدیر پژوهشکده دانشجویی دانشگاه کاشان، از کسب رتبه دوم تیم دانشجویی مهندسی مکانیک این دانشگاه در پنجمین دوره مسابقات کشوری دومینو خبر داد.

دکتر علیرضا فرجی اظهار داشت: تیم دانشجویی مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان با عنوان "مکایونیکا" به سرپرستی آقای دکتر حیدری رارانی و همکاری آقای دکتر شیخ زاده از اعضای هیات علمی دانشکده مکانیک و با حمایت مالی شهرداری کاشان و حمایت معنوی پژوهشکده دانشجویی دانشگاه کاشان در پنجمین دوره مسابقات کشوری دومینو در دانشگاه امیرکبیر شرکت کردند که از بین 48 تیم شرکت کننده موفق به کسب مقام دوم کشوری شدند.

وی خاطر نشان کرد: پنجمین دوره مسابقات ملی دومینو در سه بخش دانشجویی، دانش آموزی و استکینگ به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

نرگس احمدی، فرزاد بناکار، سعیده کرمانی، سجاد جهانگیری، زهرا اسدی اعضای تیم مکایونیکا دانشگاه کاشان را تشکیل می دادند.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان دانشکده مکانیک مسابقات شهرداری کاشان دانشگاه صنعتی امیر کبیر