کسب دو رتبه برتر انجمن های علمی دانشگاه کاشان در ششمین جشنواره حرکت

۰۵ اسفند ۱۳۹۲ | ۱۸:۵۰ کد : ۲۹۶۲ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه
مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان گفت: دو انجمن علمی مهندسی برق و انجمن علمی فرش این دانشگاه در ششمین جشنواره ملی حرکت حایز رتبه برتر شدند.

دکتر محمدرضا ذوقی اظهار داشت: در ششمین جشنواره ملی حرکت که از 28 تا 30 بهمن در دانشگاه صنعتی شریف ادامه داشت انجمن مهندسی برق این دانشگاه توانست در بخش ترویجی به رتبه نخست این جشنواره دست یابد.

وی افزود: انجمن علمی فرش دانشگاه کاشان نیز در این جشنواره در بخش کارآفرینی به عنوان انجمن قابل تقدیر معرفی شد.

وی خاطر نشان کرد: این دو انجمن علمی، لوح سپاس و جایزه این جشنواره را از وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری و معاون توسعه فناوری و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دریافت کردند.

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان افزود: در این جشنواره انجمن های علمی بیش از 70 دانشگاه و موسسه آموزش عالی حضور داشتند.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان انجمن علمی برق و فرش جشنواره حرکت