تیم فوتسال دانشجویان دانشگاه کاشان قهرمان کشور شد

۱۴ مرداد ۱۳۸۶ | ۱۵:۳۳ کد : ۲۸۹ اخبار دانشگاه ورزشی
هفتمین دوره مسابقات فوتسال دسته یک دانشجویان پسر دانشگاه‌های سراسر کشور (یادواره شهید صارمی) هفتم تا سیزدهم مردادماه جاری در دانشگاه کاشان برگزار شد. در این دوره از مسابقات ۲۱ تیم از دانشگاه‌های هنر اسلامی تبریز، دانشکده فنی و مهندسی گلپایگان، علم و صنعت ایران، صنعتی امیرکبیر، شیراز، شهرکرد، زابل، خلیج‌فارس، تربیت معلم سبزوار، تربت حیدریه، زنجان، کاشان، علوم دریانوردی چابهار، بین‌المللی امام خمینی قزوین، بجنورد، کردستان، صنعتی شیراز، صنعتی ارومیه، تربیت معلم تهران، شهید بهشتی تهران و ولی‌عصر رفسنجان حضور داشتند و پس از هفت روز مسابقه در پایان به ترتیب تیم‌های دانشگاه‌های کاشان، شیراز، خلیج‌فارس و شهرکرد به ترتیب حایز مقام‌های اول تا چهارم شدند. مسئولیت کمیته فنی مسابقات با منوچهر نظری داور بین‌المللی بود و محمدرضا قضبان مسئول کمیته داوران و منصور بسطامی نماینده اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم به همراه تیم داوران و دیگر مسئولان اجرایی، ایشان را در برگزاری مسابقات همراهی می‌کردند.

در این دوره از مسابقات 21 تیم از دانشگاه‌های هنر اسلامی تبریز، دانشکده فنی و مهندسی گلپایگان، علم و صنعت ایران، صنعتی امیرکبیر، شیراز، شهرکرد، زابل، خلیج‌فارس، تربیت معلم سبزوار، تربت حیدریه، زنجان، کاشان، علوم دریانوردی چابهار، بین‌المللی امام خمینی قزوین، بجنورد، کردستان، صنعتی شیراز، صنعتی ارومیه، تربیت معلم تهران، شهید بهشتی تهران و ولی‌عصر رفسنجان حضور داشتند و پس از هفت روز مسابقه در پایان به ترتیب تیم‌های دانشگاه‌های کاشان، شیراز، خلیج‌فارس و شهرکرد به ترتیب حایز مقام‌های اول تا چهارم شدند.