مدیر حوزه های علمیه کاشان: آیت الله مصطفوی فقیه روشن ضمیر و مطلع بود

۲۵ آذر ۱۳۹۲ | ۱۳:۱۳ کد : ۲۶۹۷ اخبار دانشگاه گزارش تصویری
مدیر حوزه های علمیه کاشان گفت: آیت الله سید محمد باقر مصطفوی فقیه روشن ضمیر و مطلع به علوم و مکاتب اخلاقی و عرفانی بود.
مدیر حوزه های علمیه کاشان: آیت الله مصطفوی فقیه روشن ضمیر و مطلع بود

مدیر حوزه های علمیه کاشان گفت: آیت الله سید محمد باقر مصطفوی فقیه روشن ضمیر و مطلع به علوم و مکاتب اخلاقی و عرفانی بود.

حجت الاسلام رضا محمدنظر، در مراسم گرامیداشت مرحوم آیت الله سیدمحمدباقر مصطفوی که با حضور بیت معظم له در مسجد دانشگاه کاشان برگزار شد اظهار کرد: این عالم ربانی از جمله کسانی بود که دانشگاه را به درستی درک و با اصطلاحات و دانش روز آگاهی کامل داشت.

وی خاطرنشان کرد: آیت الله مصطفوی با ایجاد حوزه علمیه مصطفویه، در تربیت طلاب علوم دینی نقش به سزایی ایفا کرد.

وی علم نافع را در راستای سعادتمندی انسان حایز اهمیت دانست و افزود: علم نافع علمی است که انسان را با خدا و تقوی ارتباط دهد و مشیت الهی را به همراه داشته باشد.

حجت الاسلام محمد نظر با بیان اینکه هوی و هوس ریشه علم را نابود می سازد اظهار داشت: دانشمند و فقیه بایستی از هوی و هوس خالی باشند و خداوند را ناظر بر اعمال خود ببینند.

وی خاطر نشان کرد: علمی که ساختار و موجودات جهان را از آن ِخدا ببیند و از همان زاویه پدیده ها را بشناسد، علم اسلامی است.

مدیر حوزه های علمیه کاشان کسب علم دین همراه با تزکیه و با بصیرت را تاثیر گذار دانست و گفت: علوم مادی هم اگر با خداشناسی و دیدن مخلوقات در جایگاه واقعی خود همراه باشد اسلامی می شود و ارزش دارد.

حجت الاسلام محمدنظر با بیان اینکه خسارت های زیادی به علم ودین وارد شده است افزود: حوزه و دانشگاه بایستی نگاه کلان به علوم داشته باشند تا دین جایگاه واقعی خود را پیدا و آثار علم نیز چند برابر شود.