امضای تفاهمنامه همکاری علمی-پژوهشی میان دانشگاه کاشان و دانشگاه بابل
در راستای گسترش همکاریهای علمی بین المللی و با هدف اعتلای نام دانشگاه کاشان در سطح فراملی، رییس دانشگاه کاشان، دکتر بهزاد سلطانی روز یکشنبه(1404/9/2) با دکتر امین عجیل یاسر ریاست دانشگاه بابل در عراق دیدار و تفاهم نامه همکاری علمی-پژوهشی را امضا کردند.
در این دیدار، دکتر سلطانی با بیان تاریخچهای از فعالیتهای دانشگاه کاشان و با اشاره به اینکه حدود 2000 دانشجوی بین المللی در دانشگاه کاشان مشغول به تحصیل هستند، تمایل دانشگاه کاشان بر گسترش همکاریهای بین المللی در زمینههای مختلف همچون تبادل استاد و دانشجو، انتشار کارهای پژوهشی مشترک، برگزاری دوره های آموزشی و پژوهشی، تأسیس شرکتهای دانش بنیان مشترک و نیز اقدام در زمینه کارآفرینی در دو کشور را به اطلاع طرف عراقی رساندند.
دکتر امین عجیل یاسر ریاست دانشگاه بابل، نیز ضمن استقبال از پیشنهادات مطرح شده از جانب دانشگاه کاشان،تمایل دانشگاه بابل را برای هر گونه همکاری علمی و کارآفرینانه با دانشگاه کاشان اعلام کرد و خواستار عملی کردن بندهای تفاهم نامه در آینده نزدیک شد.
معاون علمی دانشگاه بابل،با اشاره به چشم انداز این دانشگاه در آینده و تأکید ریاست دانشگاه بر مشارکت در حل مشکلات جامعه،به معرفی مراکز پژوهشی فعال در دانشگاه بابل با هدف خدمت به جامعه عراق پرداخت و خواستار استفاده از تجارب استادان دانشگاه کاشان در این زمینه شد.
دکتر خوشنویسان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان نیز،ضمن ارائه گزارشی درباره جایگاه دانشگاه کاشان در رتبه بندی های بین المللی و معرفی پژوهشکده های دانشگاه، آمادگی دانشگاه کاشان را جهت هر نوع همکاری در زمینه های تحقیقاتی و آموزشی با طرف عراقی اعلام کرد.
دکتر محسن سیفی، مدیر گروه همکاریهای بین المللی دانشگاه نیز با اشاره به نقش تفاهنامه های مشترک در گسترش همکاریهای بین المللی، خواستار افزایش تبادل تجارب آموزشی و پژوهشی میان دو دانشگاه شد.
در ادامه دکتر أحمد فوزی حلبوص،مدیر همکاریهای بین المللی دانشگاه بابل نیز آمادگی این دانشگاه را جهت اعطای بورسیه به دانشجویان ممتاز ایرانی برای تحصیل در برنامه«أدرس فی العراق» اعلام نمود.
نظر شما :