بازدید مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان وزارت علوم از سلفهای دانشجویی دانشگاه کاشان
دکتر حسین امامعلی پور، مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان اموردانشجویان وزارت علوم از سلفهای دانشجویی دانشگاه کاشان جهت اجرای طرح نوین تغذیه دانشجویی بازید کرد.
دکتر امام علی پور گفت: این بازدید در قالب طرح آزمایشی الگوی نوین تغذیه است که توسط سازمان امور دانشجویان تدوین شده و در ۱۷ دانشگاه اجرا میشود.
وی هدف اصلی این طرح را، بهبود کیفیت خدمات تغذیهای، افزایش رضایتمندی دانشجویان و کاهش تصدیگری دانشگاهها در این حوزه عنوان کرد و گفت: با اجرای این طرح سعی بر این است که بخش خصوصی بتواند در کنار رستورانهای دولتی با ارائه منوهای متنوع و کیفیت بهتر، خدمات ارائه دهد.
وی خاطر نشان کرد: این اقدام با هدف افزایش رضایت دانشجویان و تنوع در گزینههای غذایی صورت میگیرد و در نتیجه، کیفیت و قیمت مناسبتر برای دانشجویان فراهم میشود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر، مدیریت دانشگاهها بیشتر درگیر مسائل صنفی و رفاهی هستند و وظایف اصلی دانشگاهها آموزش، پژوهش، فرهنگ و تربیت است، خاطر نشان کرد: با انتقال مسئولیت تغذیه به بخش خصوصی، و با حفظ کیفیت و تنوع غذاها این مشکل حل میشود .
دکتر امام علی پور با اشاره به اینکه این طرح در فاز آزمایشی تابستان جاری اجرا میشود، افزود: پس از ارزیابی نقاط ضعف و قوت، در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ در حدود ۴۰ تا ۵۰ دانشگاه توسعه مییابد، که این تعداد در حال حاضر ۳۰ درصد دانشجویان کشور را شامل میشود و در صورت گسترش به ۵۰ دانشگاه، حدود ۶۰ درصد دانشجویان زیر پوشش قرار میگیرند.
مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان اموردانشجویان وزارت علوم یکی از مزایای مهم این طرح را کاهش هزینههای دانشجویان عنوان کرد و افزود: دانشجو میتواند با هزینه ریالی کم، غذاهای مختلفی را انتخاب کند بدون اینکه نیاز به درخواست کمک داشته باشد. همچنین، بخش خصوصی در کنار دانشگاهها سرمایهگذاری میکند و پس از چند سال، خدمات ارائه شده را به دانشگاه تحویل میدهد، در حالی که دولت همچنان به حمایت مالی ادامه میدهد و رستورانهای مکمل را توسعه میدهد.
وی با بیان اینکه در اجرای این طرح رستورانهای دولتی همچنان فعال و با کیفیت باقی میمانند، تاکید کرد: حتی در حال صنعتیسازی آشپزخانهها هستند تا کارایی و بهداشت بهتر شود.
دکتر امام علی پور با اشاره به اینکه دانشگاه کاشان، با سابقه قبلی در این حوزه، به عنوان نمونهای موفق شناخته شده است و حدود ۵۰ درصد دانشجویان از خدمات مکمل استفاده میکنند، افزود: برای موفقیت این طرح، همکاری و پشتکار مدیران دانشگاه، به ویژه رئیس دانشگاه و معاونت دانشجویی، ضروری است، زیرا بدون همکاری و هماهنگی این سه ضلع، اجرای طرح موفق نخواهد بود.
نشست با رئیس و اعضای هیئت رئیسه از دیگر برنامه های سفر یک روزه مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان اموردانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه کاشان بود.
نظر شما :