پرداخت بیش از ۱۹۲ میلیارد ریال وام اداره رفاه به دانشجویان در نیمسال اول تحصیلی
مدیر دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: در نیمسال اول سال تحصیلی 1404-1403 بیش از 192 میلیارد و 910 میلیون ریال وامهای دانشجویی اداره رفاه به یک هزار و 244 دانشجوی دانشگاه کاشان پرداخت شده است.
دکتر مهرداد مرادی به پرداخت 16 میلیارد و 300 میلیون ریال وام ضروری به 163 دانشجوی این دانشگاه در این مدت اشاره کرد و افزود: این میزان وام در قالب وامهای ازدواج، تولد فرزند، خرید لوازم کمک آموزشی و غیره به دانشجویان داده شده است.
وی خاطر نشان کرد: همچنین در این مدت صندوق اداره رفاه دانشجویان 76 میلیارد و 800 میلیون ریال وام تحصیلی به 927 دانشجوی این دانشگاه پرداخت کرده است.
مدیر دانشجویی دانشگاه کاشان به پرداخت 96 میلیارد و 500 میلیون ریال وام ودیعه مسکن متاهلی به 79 زوج دانشجوی این دانشگاه اشاره کرد و افزود: همچنین 75 دانشجو، سه میلیارد و 310 میلیون ریال وام شهریه دریافت کردهاند.
دکتر مرادی با بیان اینکه هم اکنون همکاران اداره رفاه دانشجویی در حال ثبت و بررسی وامهای نیمسال دوم هستند و با توجه به درخواستهای زیاد دانشجویان، اظهار امیدواری کرد: تا با تامین اعتبار از طرف صندوق رفاه، بتوان دیگر درخواستهای دانشجویان را محقق ساخت.
نظر شما :