اولین فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته مرمت و احیاء شهری دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان

۲۶ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۴:۱۳ کد : ۲۴۴۳۷ اخبار دانشگاه
اولین فارغ التحصیل  کارشناسی ارشد رشته مرمت و احیاء شهری دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان

رئیس دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان گفت: علی مشهدی اولین دانشجوی  کارشناسی  ارشد فارغ التحصیل رشته مرمت و احیاء شهری دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان  است که رساله خود را با موضوع "طرح راهبردی توسعه گردشگری با محوریت بیت تاریخی حضرت امام‌خمینی (ره ) در محدوده بافت تاریخی محله اسماعیل بیگی شهر خمین" ارایه کرد.

دکتر مهدی ممتحن افزود: در سال ۱۴۰۰ رشته مرمت و احیاء ابنیه و بافت های تاریخی با گرایش مرمت و حفاظت میراث شهری در دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان راه اندازی و تعداد ۶ دانشجو جذب شدند.

بیت و زادگاه بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران در شهر خمین (استان مرکزی) واقع شده است و سالیانه تعداد زیادی از محبان و گردشگران داخلی و خارجی از این مکان تاریخی وثبت ملی شده بازدید می کنند.

حفاظت از محدوده و حریم این اثر تاریخی و ارتباط آن با سایر اماکن تاریخی شاخص شهر و ایجاد محور گردشگری جهت توسعه همه جانبه محدوده بافت تاریخی شهر خمین از اهداف نگارش این رساله بوده است.

دکتر علی عمرانی پور استاد راهنما و داوری این پایان نامه را آقایان دکتر ممتحن و دکتر عالمی  بر عهده داشتند.

کلید واژه ها: تاریخی بافت تاریخی شهر شهر خمین محدوده بافت خمین دکتر دانشگاه کاشان دانشکده معماری و هنر