آماده سازی و اضافه شدن یک مجموعه جدید خوابگاه متاهلی در دانشگاه کاشان

۱۶ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۴:۲۸ کد : ۲۴۲۳۹ اخبار دانشگاه

معاون دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: در راستای کمک به اجرای قانون جوانی جمعیت و حمایت از دانشجویان متاهل، از مهرماه ۱۴۰۳، یک مجموعه خوابگاه متاهلی ۱۹ واحدی که توسط خیر محترم مرحوم هاشمیان ساخته شده، آماده بهره برداری جهت دانشجویان متاهل دانشگاه خواهد شد.
دکتر حسینی خاطر نشان کرد: دانشجویان متاهل به منظور ثبت نام و استفاده از این خوابگاه می توانند به مدیریت دانشجویی دانشگاه کاشان مراجعه نمایند.
لازم به ذکر است در مجموع ۳۸ واحد خوابگاهی برای دانشجویان متاهل در سایت مرکزی دانشگاه کاشان توسط خیرین ساخته و بهره برداری می شود.

صندوق رفاه دانشجویان نیز برای رهن و اجاره واحد مسکونی دانشجویان متاهل در خارج از دانشگاه تسهیلات ویژه ای پیش بینی نموده است.

کلید واژه ها: دانشجویان دانشجویان متاهل دانشگاه دانشگاه کاشان متاهل کاشان خوابگاه دانشجویی